SKM-Asennus Oy

Toimintamme on alkanut jo vuonna 1994 ja jatkuu voimakkaana yhä edelleen. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 40 sähköasentajaa ja 5 toimihenkilöä. Toimimme pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta useat toimeksiannot ovat kuljettaneet meitä ympäri Suomen ja naapurimaihin.

Teemme sähköasennuksia kytkinten vaihdosta koko kiinteistön sähköistykseen. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, julkishallinnon organisaatiot, yritykset ja yksityishenkilöt.

VISIO

SKM-asennus Oy tunnetaan hyvämaineisena, vakavaraisena, luotettavana ja joustavana sähköurakointiliikkeenä. Palvelemme asiakasta käyttäen aina kyseiseen tarkoitukseen parhaiten soveltuvaa tekniikkaa ja osaamista. Tavoitteenamme ovat jatkuvat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin, joille tuotamme arvojemme mukaisesti heidän tarvitsemansa palvelun paremmin kuin muut!

MISSIOMME

SKM-Asennus Oy tuottaa asiakkaalle kokonaisvaltaisia sähköalan ratkaisuja, tarpeiden kartoituksesta aina toteutukseen. Työ valmistuu sovittuna aikana täyttäen asiakkaan laatuvaatimukset ja sähköalan standardit. Palvelu on edullista, mutta takaa yhtiön omavaraisuuden ja mahdollistaa kilpailukykymme.

ARVOT
Asiakastyytyväisyys

Palvelemme asiakkaita laadukkaasti ja nopeasti.  Työkielenämme käytämme suomenkieltä.  Työntekijämme ovat suomalaisia.

Laadukkuus

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen laatuun tehden työt vastuullisesti ja turvallisesti.

Yhteisöllisyys

Arvostamme työntekijöitämme. Ylläpidämme työyhteisön hyvinvointia toimivalla joustavasti ja oikeudenmukaisesti. Panostamme jatkuvaan ammattitaidon kehitykseen, koulutuksilla ja rennoilla yhteistilaisuuksilla, mikä takaa motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Alan auktorisointi

Olemme sitoutuneet noudattamaan auktorisointisääntöjä sekä toimimaan vastuullisesti tarjoamalla sähköalan palveluja asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti.

Yritys on vakavarainen  ja  Suomen yrittäjien jäsenyritys.